100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Καθημερινή» συμπληρώσε φέτος 100 χρόνια κυκλοφορίας και ετοίμασε για τους αναγνώστες της ένα χρονολόγιο με τα σημαντικότερα γεγονότα των τελευταίων εκατό ετών, στο οποίο παρουσιάζονται τα ιστορικά πρωτοσέλιδα, το ρεπορτάζ και οι αναλύσεις της εφημερίδας, καθώς και οι φωτογραφίες και τα βίντεο-αφιερώματα παραγωγής της «Κ».

Ακολουθεί ένας οδηγός περιήγησης στο χρονολόγιο της «Κ» για τα εκατό χρόνια κυκλοφορίας της, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για να μετακινηθείτε στις διαφορετικές χρονολογίες αρκεί να σύρετε το ποντίκι σας δεξιά για να πάτε προς τις νεότερες ημερομηνίες και αριστερά για τις παλαιότερες.

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-1

Πατώντας πάνω σε μία από τις ημερομηνίες που φαίνονται με μπλε γράμματα μπορείτε να δείτε το πρωτοσέλιδο της «Κ» για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και να διαβάσετε το σχόλιο της εφημερίδας από εκείνη την ημέρα.

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-2

Κλικάροντας πάνω στην ημερομηνία «ανοίγει» ένα νέο παράθυρο, στο οποίο μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και να δείτε το ειδικό βίντεο-αφιέρωμα σε όποια γεγονότα είναι διαθέσιμο.

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-3

Σε κάθε γεγονός υπάρχει ένας σχολιασμός του γεγονότος, καθώς επίσης και το ρεπορτάζ της εφημερίδας από εκείνη την ημερομηνία. Ορισμένα από τα γεγονότα θα συνοδεύονται από ανάλυση αρθρογράφου της «Κ» ή εξωτερικού αναλυτή.

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-4

Πηγαίνοντας προς τα κάτω μπορείτε να περιηγηθείτε και στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας από την ημερομηνία του γεγονότος, καθώς και κοντινών ημερομηνιών. 

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-5

Κλικάροντας πάνω στα  πρωτοσέλιδα μεγεθύνονται και μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι έγραφε η «Κ» τότε.

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-6

Για να δείτε τις τους σταθμούς, τις συνεντεύξεις, τα ειδικά αφιερώματα και όλες τις κατηγορίες με τα βασικά στοιχεία της μακρόχρονης πορείας της «Κ», αρκεί να κλικάρετε πάνω σε μία από τις κατηγορίες π.χ. την κατηγορία «Πρόσωπα και Συνεντεύξεις».

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-7

Πατώντας πάνω μπορείτε να περιηγηθείτε στην κατηγορία. Για παράδειγμα στη συγκεκριμένη κατηγορία για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη αρκεί να πατήσετε την ένδειξη «Διαβάστε περισσότερα».

100 Χρόνια «Καθημερινή»: Χρηστικές πληροφορίες για την περιήγησή σας στο χρονολόγιο-8
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή