Firestarter: Οι πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του Κιθ Φλιντ τα τελευταία 20 χρόνια (βίντεο)

Firestarter: Οι πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του Κιθ Φλιντ τα τελευταία 20 χρόνια (βίντεο)

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία μόλις 49 ετών, ο «εκρηκτικός» φρόντμαν των Prodigy, Κιθ Φλιντ, ο οποίος – σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάντας του, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν οι Prodigy αναδύθηκαν από την underground rave σκηνή, ο Φλιντ συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την επιτυχία του γκρουπ καθώς τραγούδησε τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα «Firestarter» και «Βreathe», που και τα δύο τραγούδια έφτασαν στο νούμερο ένα των charts.

Ο Φλιντ ήταν αρχικά χορευτής στο γκρουπ, αλλά έκανε φωνητικά στο Firestarter και καθιερώθηκε ως τραγουδιστής. Με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του, με τα ξεχωριστά μαλλιά, τα  piercing και τα  τατουάζ του, ο Φλίντ σε κάθε συναυλία του δυναμίτιζε το κοινό.

O Guardian «αποχαιρέτησε» τον εμβληματικό καλλιτέχνη με ένα βίντεο – αφιέρωμα στις καλύτερες εμφανίσεις του Φλιντ μέσα στα 20 χρόνια της καριέρας του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή