Εθνική: αγώνας δρόμου για Παπασταθόπουλο

Εθνική: αγώνας δρόμου για Παπασταθόπουλο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ομάδας στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά για τα πρώτα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία, που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Τρίτη αντίστοιχα.

Τη θέση του Πέτρου Μάνταλου, που έμεινε εκτός πλάνων εξαιτίας τραυματισμού, πήρε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Επίσης πρόβλημα προέκυψε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος απείχε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω προβλήματος στον αστράγαλο (οστικό οίδημα). Ο στόπερ της Αρσεναλ ακολούθησε θεραπεία και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Παράλληλα, οι Μπακασέτας, Σιώπης και Βαλεριάνος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε μετά τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής για τους στόχους της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Είναι μια καινούρια αρχή και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Ολοι θέλουμε να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ολα τα παιδιά είναι έτοιμα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να διεκδικήσουμε τη θέση μας στα τελικά». Για το ματς του Σαββάτου στο Λιχτενστάιν υπογράμμισε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ολες οι ομάδες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε πολύ και να βγάλουμε αυτό που μπορούμε μες στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε από κάθε αγώνα τους τρεις βαθμούς. Κανένα ματς, πάντως, δεν θα είναι εύκολο».

Για όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων» με αποτέλεσμα να διακοπεί, είπε: «Ηταν κρίμα, γιατί και εμείς και τα παιδιά του Παναθηναϊκού θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι κι εμείς να το κερδίσουμε μες στο γήπεδο. Αλλά ήταν ένα ατυχές γεγονός από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και εύχομαι να είναι το τελευταίο». Καταλήγοντας αποκάλυψε τι είπε με τον Κουρμπέλη: «Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πιο πολύ για το παιχνίδι και τα 70 λεπτά που διήρκεσε. Δεν ασχοληθήκαμε με τα γεγονότα που έγιναν εκτός γηπέδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή