Διακοπή – βάλσαμο για ΑΕΚ, συνεχίζει ο Λυμπερόπουλος

Διακοπή – βάλσαμο για ΑΕΚ, συνεχίζει ο Λυμπερόπουλος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έρχεται σε ιδανικό χρονικό σημείο για την ΑΕΚ, η οποία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει στη διάθεσή της περισσότερες λύσεις σε θέσεις στις οποίες αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Ελντερ Λόπες είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ και ο Νίκλας Χουλτ αναμένεται να επιστρέψει σε κανονική δράση αγώνων ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα, ο Πέτρος Μάνταλος εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, όπως και ο Ντμίτρο Τσιγκίνσκι.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να παραμείνει στη θέση του και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς όμως να αποκλείεται η περαιτέρω στελέχωση του τμήματος μεταγραφών με πρόσωπο που θα είναι σε θέση να διαπραγματευθεί με ομάδες του εξωτερικού καλύτερα από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, πάντως, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ για τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

• Σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο πραγματοποιείται το δεύτερο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με κύριο θέμα συζήτησης τον τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού υπό την επιμέλεια του Παντελή Νικολάου ως προέδρου της επιστημονικής επιτροπής και του Αλκη Καλιακμάνη ως προέδρου της οργανωτικής επιτροπής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή