Στην Κέρκυρα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στην Κέρκυρα ο Κυρ. Μητσοτάκης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κέρκυρα έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον, Κερκυραίο, πρώην υπουργό Νίκο Δένδια και τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Στέφανος Γκίκας, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του κέντρου, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, που έγιναν από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και για τις ανάγκες του Συλλόγου «Μέλισσας» προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος προκειμένου να συναντήσει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Στις 12:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε, εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, σε ξενοδοχείο της πόλης , ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή