Τη χορήγηση στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα επανεκκινεί η HSBC

Τη χορήγηση στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα επανεκκινεί η HSBC

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επάνοδο στην αγορά της στεγαστικής πίστης πραγματοποιεί η HSBC στην Ελλάδα, προωθώντας νέα στεγαστικά δάνεια με ευνοϊκούς όρους. Η απόφαση επανόδου της HSBC στον τομέα της στεγαστικής πίστης, από τον οποίο αποχώρησε το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής του τομέα Λιανικής Τραπεζικής και Διαχείρισης Περιουσίας Στέλιο Πιρπινιά, είναι αποτέλεσμα της ανάκαμψης της οικονομίας, που, κατά τις εκτιμήσεις της τράπεζας, θα αναπτυχθεί με ρυθμούς άνω του 2% τα προσεχή έτη.

Στο πλαίσιο της απόφασης για πιο δυναμική παρουσία στη λιανική τραπεζική, εκτός από τη χορήγηση των στεγαστικών δανείων, η HSBC ανανεώνει την υπηρεσία «U Start!», που αποτελεί ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων ειδικά διαμορφωμένη για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ταυτόχρονα, προσφέρει στους πελάτες της το προνομιακότερο επιτόκιο πιστωτικής κάρτας στην αγορά (7,99%) για την πραγματοποίηση νέων αγορών με ισχύ δύο ετών. Τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, για ανακαίνιση και για μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75%. Τα στεγαστικά δάνεια χορηγούνται για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη τράπεζα με όρους:

• Τη χρηματοδότηση έως 70% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη.

• Τη χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη.

Παράλληλα η τράπεζα παρέχει δάνεια έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη για εργασίες ανακαίνισης με χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης.

Η υπηρεσία «U Start!», που προωθεί η HSBC, δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να ανοίξουν τον λογαριασμό «U Start»! στην Ελλάδα και να εξυπηρετούνται στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Δίνει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάσταση της κάρτας του φοιτητή. Επιπλέον ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε online μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC. Το πακέτο υπηρεσιών «U Start!» παρέχει, τέλος, δωρεάν τη διεθνή φοιτητική ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελλάδα, καθώς και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή