OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καταδυτική συλλογή Seamaster, η οποία είχε την τιμητική της το 2018 (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ) εμπλουτίζεται τώρα με ένα μοντέλο στιβαρό και σοβαρό, το οποίο κινείται στη χρωματική γκάμα του λευκού και του μαύρου. Το νέο Seamaster Diver 300M συνδυάζει δύο υλικά υψηλής τεχνολογίας για την κατασκευή της κάσας του: το τιτάνιο και το κεραμικό. Και τα δύο διακρίνονται για την εξαιρετική τους σκληρότητα και αντοχή στις κακουχίες και ταυτοχρόνως για την ωραία τους εμφάνιση.

OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium-1

Το συγκεκριμένο ρολόι έχει μεγαλύτερη διάμετρο στα 43,5 mm (αντί των 42 mm των ατσάλινων και δίχρωμων μοντέλων της συλλογής). Η κάσα του είναι από μαύρο κεραμικό υλικό με γυαλισμένες και ματ επιφάνειες ενώ το καπάκι στο πίσω μέρος της, η κορόνα και η βαλβίδα ηλίου είναι φτιαγμένα από τιτάνιο βαθμού σκληρότητας 5.

OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium-2

Από τον ίδιο τύπο τιτανίου είναι κατασκευασμένη και η καταδυτική στεφάνη, η οποία περιστρέφεται προς μία μόνο κατεύθυνση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των επαγγελματικών ρολογιών καταδύσεων. Η επιφάνειά της καλύπτεται από έναν μαύρο κεραμικό δακτύλιο με διαβαθμίσεις από λευκό σμάλτο, ένα υλικό ιδιαιτέρως ανθεκτικό, το οποίο διατηρεί αναλλοίωτη τη λευκότητά του στο πέρασμα του χρόνου.

OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium-3

Στο καντράν από ματ μαύρο κεραμικό η Omega έχει χαράξει με λέιζερ το οικείο κυματοειδές μοτίβο των μοντέλων Diver 300M, μόνο που σε αντίθεση με τη βασική συλλογή, τα κύματα εδώ είναι ανυψωμένα ως προς την επιφάνεια του καντράν, δημιουργώντας ένα «θετικό ανάγλυφο» που κάνει το αποτέλεσμα μοναδικό. Για λόγους άριστης ορατότητας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, τόσο οι δείκτες όσο και οι ευμεγέθεις ενδείξεις των ωρών φέρουν επίστρωση με λευκή Super-LumiNova.

OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium-4

Γυρίζοντας το ρολόι από την πίσω πλευρά, ανακαλύπτει κανείς ότι το καπάκι της κάσας από τιτάνιο έχει κυματιστό περίγραμμα και είναι σχεδιασμένο με το σύστημα ασφάλισης NAIAD LOCK της Omega, ώστε όλες οι λέξεις να βρίσκονται σε άψογη θέση. Χάρη στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, μπορεί να θαυμάσει κανείς τον άψογα φινιρισμένο αυτόματο Omega Master Chronometer Calibre 8806, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το METAS σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, απόδοσης και αντοχής σε μαγνητικά πεδία έως 15.000 gauss. O μηχανισμός χτυπά με 25.200 ταλαντώσεις την ώρα, διαθέτει ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο και προσφέρει ενεργειακή αυτονομία για 55 ώρες.

OMEGA Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium-5

Το Seamaster Diver 300M Ceramic Titanium τυλίγεται με ασφάλεια γύρω από καρπό με ένα ενσωματωμένο μαύρο λουράκι από καουτσούκ με αγκράφα από μαύρο κεραμικό υλικό ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με υφασμάτινο λουράκι τύπου ΝΑΤΟ. Η τιμή του είναι 7.800 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή