Πάρος και Μήλος στα δέκα καλύτερα νησιά για διακοπές σύμφωνα με διεθνές περιοδικό

Πάρος και Μήλος στα δέκα καλύτερα νησιά για διακοπές σύμφωνα με διεθνές περιοδικό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του "Travel+Leisure".

Το διεθνές τουριστικό περιοδικό με απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά και τα συγκρίνει με τις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες και το Μπαλί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά τους, δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης που έχουν λάβει.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω αναφορά: «Είτε εξερευνάτε αρχαία αντικείμενα στην Πάρο είτε είστε με ψαροντούφεκο στο Thunderball Grotto στις Μπαχάμες, τα νησιά αυτά θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές. Οι λάτρεις της ηλιοφάνειας θα βρουν κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικές ακτές στη Μήλο, ενώ η Πάρος, με την ηρεμία της, κερδίζει τους επισκέπτες που θέλουν να την εξερευνήσουν». 

Για τη Μήλο

Πάρος και Μήλος στα δέκα καλύτερα νησιά για διακοπές σύμφωνα με διεθνές περιοδικό-1

«Η Μύκονος μπορεί να παίρνει  όλη την αγάπη, αλλά η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες και αναμφισβήτητα καλύτερη ιστορία. Εδώ θα βρείτε κατακόμβες ισάξιες της Ρώμης, ένα ανοικτό ορυχείο, τα ερείπια ενός αμφιθεάτρου και πολλά θαλάσσια, λαϊκά και αρχαιολογικά μουσεία που σας κρατούν απασχολημένους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά τις παραλίες, η επίσκεψη στο Τσιγκράδο απαραίτητη – απλά γνωρίζετε ότι για να φτάσετε εκεί θα πρέπει να κατεβείτε  με σχοινί!». 

Για την Πάρο

Πάρος και Μήλος στα δέκα καλύτερα νησιά για διακοπές σύμφωνα με διεθνές περιοδικό-2

«Στην Πάρο, που ψηφίστηκε φέτος το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί, θα έχετε  όλη τη γοητεία της Μυκόνου χωρίς την «τρέλα» της. Σταματήστε στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, που χτίστηκε τον 4ο αι. Μ.Χ., κοντά στην πρωτεύουσα, για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, ή βρεθείτε την παραλία Κολυμπήθρες όπου οι όρμοι και οι βράχοι σας προκαλούν να κάνετε ηλιοθεραπεία πάνω τους. Οι λάτρεις της ιστορίας θα εντυπωσιαστούν με το Αρχαιολογικό Μουσείο, που είναι γεμάτο με ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς θησαυρούς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, travelandleisure.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή