Δύο σπορ προτάσεις από την TAG HEUER

Δύο σπορ προτάσεις από την TAG HEUER

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι και τα δύο σπορ, ατσάλινα, με στεφάνη από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας. Μπορεί να διαφέρουν ως προς το ύφος και τις λειτουργίες τους, αφού το πρώτο είναι ένας skeleton χρονογράφος με δεύτερη ώρα και το δεύτερο είναι καταδυτικό επαγγελματικών προδιαγραφών, τα ενώνει όμως το πάθος για την ακρίβεια και για έναν αθλητικό, δυναμικό τρόπο ζωής, ένα πάθος που διακρίνει όλα τα ρολόγια της TAG Heuer.

TAG HEUER Carrera Heuer 02 Chronograph GMT

Δύο σπορ προτάσεις από την TAG HEUER-1

Η ελβετική μάρκα γιόρτασε το 2018 τα 55 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού της μοντέλου Carrera και ο χρονογράφος που σας παρουσιάζουμε είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσει αυτή την επέτειο. Το Carrera Heuer 02 Chronograph GMT είναι ένα avant-garde μοντέλο που περιλαμβάνει χρονογράφο και δεύτερη ώρα, και είναι σχεδιασμένο με όλους τους αισθητικούς κώδικες και το DNA του πρωτότυπου Heuer Carrera, με τρία υποκαντράν στις θέσεις 3-6-9, όπως το μοντέλο του 1963, αλλά με πρόσθετη τη λειτουργία GMT. Η δεύτερη ώρα ρυθμίζεται από την κορόνα και διαβάζεται από τον κόκκινο κεντρικό δείκτη GMT και από τη δίχρωμη μαύρη-μπλε κεραμική στεφάνη με 24ωρη κλίμακα.

Δύο σπορ προτάσεις από την TAG HEUER-2

Το άρτια σκελετωμένο καντράν αποκαλύπτει τον νέο αυτόματο manufacture Calibre Heuer 02, οι οποίος προσφέρει 75 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και φιλοξενείται σε μια ατσάλινη κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών, στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος. Ο χρονογράφος φοράει εργονομικό λουράκι από μαύρο καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα αλλά διατίθεται και με μπρασελέ από ατσάλι.

Τιμή: 5.585 €

TAG HEUER Aquaracer Calibre 5 Automatic

Δύο σπορ προτάσεις από την TAG HEUER-3

Ένα μοντέλο που προορίζεται για θαλασσόλυκους, θιασώτες του βυθού ή απλούς λάτρεις των στιβαρών σπορ ρολογιών. Όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό εργαλείο καταδύσεων, έχει συμπαγή ατσάλινη κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών, στεγανή μέχρι 300 μέτρα βάθος, μαύρη κεραμική στεφάνη η οποία, για λόγους ασφαλείας, περιστρέφεται προς μία μόνο κατεύθυνση, βιδωτή κορόνα, ευκρινέστατους δείκτες και ενδείξεις με φωτοβόλο επίστρωση και ατσάλινο μπρασελέ με ειδική προέκταση ώστε να μπορεί να φορεθεί πάνω από καταδυτική στολή. Μηχανικά υποστηρίζεται από τον αξιόπιστο αυτόματο Calibre 5, ο οποίος προσφέρει 38 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. 

Τιμή: 2.480 €

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα ρολόγια της TAG Heuer διατίθενται σε εξουσιοδοτημένα κοσμηματοπωλεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή