“Season Opening 2019” για το Ducati Athens

“Season Opening 2019” για το Ducati Athens

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Season Opening 2019 για το Ducati Athens αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα happening που περιμένουν ανυπόμονα κάθε χρόνο οι fans της Ducati, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να δουν από κοντά και να προγραμματίσουν τη δοκιμή όλων των τελευταίων μοντέλων της. Μάλιστα, ο ενθουσιασμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς η εφετινή εκδήλωση συμπίπτει με την 1η θέση που απολαμβάνει η Ducati στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μετά τους πρώτους τρεις αγώνες του MotoGP, την ίδια στιγμή που ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο φιγουράρει στην κορυφή, στο αντίστοιχο των αναβατών!

 

Αυτό το Σάββατο, 20 Απριλίου, όλα τα νέα μοντέλα του 2019 θα βρίσκονται στο Ducati Athens, για την πρώτη επίσημη παρουσίασή τους στην Ελλάδα. Οι φίλοι της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να πληροφορηθούν για τις ολοκαίνουργιες Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Diavel 1260, Hypermotard 950 καθώς και τις επίσης νέες Scrambler Ducati: Icon, Café Racer, Full Throttle! Ας σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμού ενός exclusive test ride για όλα τα παραπάνω μοντέλα, τις ημέρες μετά την εκδήλωση. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψει κάποιος τις νέες τεχνολογίες και τα συστήματα ασφάλειας που απογειώνουν την οδηγική απόλαυση με μια Ducati. 
 
Από το Season Opening 2019 δεν θα μπορούσε να λείπει η Panigale V4 R, μία εκπληκτική μοτοσικλέτα που έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από το διεθνή ειδικό Τύπο και που αποτελεί αντικείμενο πόθου για τους φίλους των δύο τροχών. 

Τους επισκέπτες του Season Opening 2019 περιμένει και μία ευχάριστη έκπληξη. Μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα, με την παραγγελία μοτοσυκλέτας ο πελάτης κερδίζει ένα ταξίδι σε μία από τις πίστες του MotoGP.
 
Το Ducati Athens βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας για το Σάββατο 20 Απριλίου, 10.00-18.00.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή