Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει  με ένα νέο τραγούδι η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα (φωτ.), σε συνεργασία με τον Κολομβιανό τραγουδιστή Μαλούμα. Η τραγουδίστρια παρουσίασε τo επερχόμενο 14ο άλμπουμ της με τίτλο «Madame X», το βράδυ της Κυριακής με ένα σύντομο βίντεο, και χθες ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της κομματιού «Medellin». Ισως αυτό είναι ένα από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στην εμφάνιση της στον διαγωνισμό Eurovision στις 18 Μαΐου.

(…) Η νεότερη προσθήκη στη σειρά ταινιών «Avatar» είναι η ηθοποιός Μισέλ Γιο, η οποία θα υποδυθεί την επιστήμονα Καρίνα Μοκ στη δεύτερη ταινία της σειράς, που έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον εξέφρασε την ανυπομονησία του να δουλέψει με τη Γιο, ώστε να δημιουργήσουν «μοναδικούς και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες». Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Βιν Ντίζελ.

(…) Το Μουσείο V&A του Λονδίνου θα αφιερώσει έναν από τους χώρους του στον Ελτον Τζον. Η απόφαση ήρθε μετά τη σημαντική δωρεά εκ μέρους του τραγουδιστή και του συζύγου του. Ετσι, το φωτογραφικό κέντρο του μουσείου θα μετονομαστεί σε «Γκαλερί σερ Ελτον Τζον και Ντέιβιντ Φέρνις». Εκεί θα εκτεθεί η προσωπική φωτογραφική συλλογή του τραγουδιστή, η οποία απαρτίζεται από σπάνια έργα του 20ού και του 21ου αιώνα με φωτογραφίες των Μαν Ρέι και Σίντι Σέρμαν, μεταξύ πολλών άλλων σπουδαίων φωτογράφων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή