Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης – Τέσσερις τραυματίες από κεραυνό

Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης – Τέσσερις τραυματίες από κεραυνό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, από κεραυνό στον περιβάλλοντα χώρο της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο τουρίστες και δύο αρχαιοφύλακες οι οποίοι τρυαματίστηκαν όταν κεραυνός «χτύπησε» το αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο

Η Πυροσβεστική, έλαβε κλήση μαζί με το ΕΚΑΒ και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τουρίστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, φέρουν ελαφρές αμυχές και εξήλθαν από το νοσοκομείο έπειτα από λίγη ώρα.

Οι δύο αρχαιοφύλακες, είναι πιθανό να παραμείνουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Κλειστός ο χώρος για λόγους ασφαλείας 

Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται δε ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία.

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, που εκδηλώνονται στην Αττική, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά μέχρι τις βραδινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή