Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στις οδούς Μπουμπουλίνας και Ζωοδόχου Πηγής. 

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε 68 προσαγωγές και τρεις συλλήψεις με τις περισσότερες από αυτές να έχουν γίνει στην κατάληξη της οδού Μπουμπουλίνας. 

Από το πρώτο κτίριο συνελήφθησαν δύο γυναίκες, μια Ιταλίδα και μια Γαλλίδα για διατάραξη οικιακής ειρήνης, ενώ από το δεύτερο προσήχθησαν 68 άτομα, όλοι αλλοδαποί, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές.

Στο υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια όπου συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαπές γυναίκες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο πυρσοί ναυτιλίας, ένα καπνογόνο, δύο σφεντόνες και 34 μεταλλικά σφαιρίδια. Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων

Οι προσαχθέντες κατάγονται στην πλειονότητά τους από χώρες όπως Συρία, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο.

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο από τα δύο κτίρια που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και είναι παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού βρίσκονταν περίπου 16 άτομα, ενώ στο δεύτερο κτίριο επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής υπήρχαν στο εσωτερικό του δύο άτομα.

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)-2

Στην επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετείχαν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες και γίνεται σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια.

Σε παράλληλη επιχείρηση της αστυνομίας που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στον Λόφο του Στρέφη συνελήφθη ένας 50 χρονος και κατασχέθηκαν δύο κιλά χασίς.

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)-3
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια – 68 προσαγωγές, τρεις συλλήψεις (βίντεο – φωτογραφίες)-4

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή