Ένα πυκνό σύννεφο καπνού αναδύεται από τις θέσεις του βορειοβιετναμέζικου στρατού σε μία περιοχή βόρεια της Σαϊγκόν, μετά από αεροπορικά πλήγματα εναντίον τους, τα οποία ήρθαν ως απάντηση σε μία επίθεση στρατιωτικών τμημάτων του Βορείου Βιετνάμ εναντίον μίας νοτιοβιετναμέζικης μονάδας που προσπαθούσε να ανοίξει εκ νέου έναν δρόμο, το 1972. (AP Photo/Nick Ut)


Με τα σώματα τους σκελετωμένα από τις κακουχίες και την πείνα, αυτοί οι τρεις νεαροί κρατούμενοι του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ φωτογραφίζονται από τους στρατιώτες της Τρίτης Αμερικανικής Στρατιάς, η οποία απελευθέρωσε εβραϊκό τόπο μαρτυρίου, το 1945. (AP Photo)


Ο πρίγκιπας Ρενιέ Γ' του Μονακό και η σύζυγός του, Αμερικανίδα ηθοποιός Γκρέις Κέλι, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, το 1956. (AP Photo)


Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξάγεται η 24η τελετή για την επέτειο της Εξέγερσης του Γκέτο της Βαρσοβίας στην Times Square της Νέας Υόρκης, της εξέγερσης των Εβραίων έγκλειστων στο γκέτο της πολωνικής πρωτεύουσας κατά της προσπάθειας των Ναζι να τους μεταφέρουν στο Στρατόπεδο Εξόντωσης της Τρεμπλίνκα, η οποία ξεκίνησε την 19η Απριλίου του 1943. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ