PHAEA Resorts, η νέα εταιρική ταυτότητα των Sbokos Hotels

PHAEA Resorts, η νέα εταιρική ταυτότητα των Sbokos Hotels

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα εταιρική και εμπορική ταυτότητα αποκτά ο ξενοδοχειακός όμιλος Sbokos Hotel Group, που δραστηριοποιείται από το 1976 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, καθώς μετονομάζεται σε PHAEA Resorts. Το λανσάρισμα του νέου εμπορικού και εταιρικού σήματος της Golf Residences SA/Sbokos Hotel Group έγινε αυτή την εβδομάδα ενώπιον του συνόλου των συνεργατών του ομίλου. Την παρουσίαση έκαναν ο γενικός διευθυντής Χαράλαμπος Φωσκολάκης και οι συνδιευθύνουσες σύμβουλοι του ομίλου, Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Ο όμιλος ελέγχει και διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, πέντε μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα, τα Blue Palace-a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights και Koutouloufari Village Holiday Club, τα οποία λειτουργούν όλα στην Κρήτη. Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της PHAEA Resorts, η οποία υπερβαίνει τις 2.500 κλίνες, είναι μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά.

Το κάθε ξενοδοχείο και θέρετρο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει και να βελτιώνει μια διαφορετική παραθεριστική εμπειρία: από υπερπολυτελείς, αποκλειστικούς χώρους ανάπαυλας και ρομαντικές αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα, έως ένα παραδοσιακό κρητικό οικισμό και αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Ο ξενοδοχειακός όμιλος δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Σμπώκο και παραμένει διαχρονικά πιστός στη δέσμευσή του για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικής ποιότητας ενώ το 2018 προχώρησε και σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Golf Residences του ομίλου Βασιλάκη.

Τώρα και με βάση και τις προκλήσεις της νέας εποχής, προχώρησε στην πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία του νέου ονόματος και λογοτύπου, PHAEA Resorts. PHAEA (φάεα) σημαίνει, ανάμεσα σε άλλα, «φως των ματιών», τη χαρά που βλέπουμε στα μάτια του άλλου όταν είναι ευτυχισμένος, και ως λέξη προέρχεται από τη φάεα που συναντάται στον Ομηρο, εξηγεί η διοίκηση του ομίλου.

«Επιθυμία μας είναι να αναδεικνύουμε την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας, μέσα από εμπειρίες που προβάλλουν την έννοια του New Greekness και μεταφράζονται σε προϊόντα που συνθέτουν μια αυθεντική και διαχρονική πλευρά της Ελλάδας που αξίζει να δούνε οι επισκέπτες μας. Εκεί υπάρχει για εμάς πραγματική καινοτομία και αυτό ακριβώς σηματοδοτούν το νέο μας όνομα και τον νέο μας λογότυπο», επισημαίνει η Αγάπη Σμπώκου, συνδιευθύνουσα σύμβουλος της PHAEA Resorts.

«Οι ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας και η ηγετική θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη μάς ώθησαν να αντιμετωπίσουμε ως πρόκληση για το μέλλον ό,τι έως σήμερα θεωρούσαμε δεδομένο – μια διαδικασία που αποτελεί για εμάς συνώνυμο της βιωσιμότητας και της προόδου», προσθέτει η Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου, συνδιευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή