ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμά του για τον αθλητισμό παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Ορφανός

Το πρόγραμμα του για τον Αθλητισμό παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης  και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», Γιώργος Ορφανός σε μία εκδήλωση όπου βρέθηκαν μεγάλες δόξες του αθλητισμού της πόλης.
Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε σε σημαντικές καινοτομίες προβάλλοντας τη Θεσσαλονίκη και ως πρωταθλήτρια εκτός από τον πολιτικό και στον αθλητικό στίβο.


Ο Γ. Ορφανός με τον Γιώργο Κούδα

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που έχει δείξει τεράστιες δυνάμεις για τον αθλητισμό, έχει πρωταθλητές, ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη αλλά και στον συνδυασμό μας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να δώσουμε μία καινούρια ώθηση με τα μέτρα τα οποία θα επεκτείνουμε στον μαζικό αθλητισμό, σε δράσεις οι οποίες θα κάνουν τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο» δήλωσε χαρακτηριστικά

«Θα διεκδικήσουμε συγχρόνως δράσεις μαζικού αθλητικού, σε συνεργασία με τα σχολεία, θα ενισχύσουμε εθελοντικές πρωτοβουλίες και θα αξιοποιήσουμε για αθλητισμό το παραλιακό μέτωπο και το δάσος του Σέιχ-Σου. Η υποστήριξη και η ενίσχυση της αθλητικής τουριστικής ανάπτυξης αποτελεί προτεραιότητά μας, με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την προβολή του δήμου και της πόλης γενικότερα. Θέλουμε ο αθλητισμός να συνδεθεί με τον αθλητισμό και την Παιδεία» αναφέρει ο Γιώργος Ορφανός.


Ο Γ. Ορφανός με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς

Μεταξύ άλλων, στο αναλυτικό πρόγραμμα έκανε αναφορά στην ενδυνάμωση του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για την προσέλκυση συμμετοχής μεγάλων αθλητών, τη θέσπιση ποδηλατικού γύρου στην πόλη αλλά και την δυναμική συμβολή στην έγκαιρη υλοποίηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ