Επίτροπος Χαν: Προβλήματα με τις ιδιοκτησίες στην Αλβανία

Επίτροπος Χαν: Προβλήματα με τις ιδιοκτησίες στην Αλβανία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα προβλήματα με τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα στην Αλβανία αναφέρεται ο Επίτροπος Γιοχάνες Χαν σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle, την οποία αναδημοσιεύουν η εφημερίδα Σέκουλι και άλλες αλβανικές εφημερίδες.

Ο Επίτροπος Χαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα, επισημαίνει ότι το νομοθετικό πλαίσιο για τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα στην Αλβανία, παρουσιάζει νομικές και πρακτικές αδυναμίες.

Προσθέτει παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί τα παράπονα που εκφράζονται για τις ιδιοκτησίες στη Χειμάρρα και σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Χαν. αναφέρει επίσης πως πρόκειται για πολύπλοκες υποθέσεις οι οποίες ανάγονται στο παρελθόν ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν έχει τακτοποιηθεί πλήρως το ζήτημα με τους τίτλους ιδιοκτησίας, παρά τη συνεχή προσπάθεια.

Επισημαίνει τέλος ότι Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη της Αλβανίας σχετικά με την επίλυση των υποθέσεων που συνδέονται με τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή