Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του Τούσα Μπαντιόλ στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του Τούσα Μπαντιόλ στις φυλακές Κορυδαλλού

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο θάνατος του 34χρονου Αλβανού Τούσα Μπαντιόλ, που είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου.

Αυτό φέρεται να προκύπτει από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και τοξικολογικών ερευνών που κοινοποιήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο που ερευνούν την υπόθεση της «μαφίας» του Κορυδαλλού.

Ο 34χρονος ανήκε στην ομάδα του φερόμενου ως αρχηγού της «μαφίας» Κλοντιάν Λεκοτσάι και είναι αυτός που είχε προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του στην Καλλιθέα στους δράστες της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αμέσως μετά το φόνο. 

Από στοιχεία της έρευνας της Αντιτρομοκρατικής, το διάστημα από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου προκύπτει ότι ο Κλοντιάν Λεκοτσάι επεδίωκε να «χρεώσει» τον θάνατο του Μπαντιόλ στον έγκλειστο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή