Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής  του Δήμου Αθηναίων με τον Λάκη Χαλκιά σε ένα πρόγραμμα με εκκλησιαστικούς ύμνους, λαϊκούς θρήνους και επιλεγμένα τραγούδια. Στις 8.30 μ.μ. στο Ολύμπια, Ακαδημίας 59.

• Εκθεση της συλλογής ρωσικών μεταβυζαντινών εικόνων του αρχιτέκτονα και ζωγράφου Δημήτρη Ταλαγάνη εγκαινιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εως τις 3 Μαΐου. Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 34.

• Το Ventus Ensemble παρουσιάζει το έργο «Passion for Bach and Coltrane» του σύγχρονου Αφροαμερικανού συνθέτη Τζεφ Σκοτ. Αφηγητής ο Αργύρης Ξάφης. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η γκαλερί Ερση παρουσιάζει την έκθεση των Μαρίας Πωπ και Αλεξάντερ Μπάρκοφ «Τόποι εφήμεροι, τόποι ιστορικοί» με εικόνες ιστορικών σημείων της Αθήνας. Από τις 11 π.μ. Κλεομένους 4, Κολωνάκι.

• Το MShop, το κατάστημα του Μεγάρου, διαθέτει λαμπάδες ζωγραφισμένες στο χέρι από την Κωνσταντίνα Κόλλια και διακοσμημένες από τη Λουίζα Δημητρίου, με κεραμικά στοιχεία ζωγραφισμένα στο χέρι, καθώς και χειροπόιητα κεραμικά αυγά. Από τις 10 π.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «To Μουσείο πίσω από τις βιτρίνες» από τους Φίλους του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για παιδιά 8-12 ετών. Από τις 11 π.μ. Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Λεβίδου 13.

• Οι Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής της Εναλλακτικής Σκηνής ολοκληρώνονται με συναυλία με έργα εμπνευσμένα από βιβλικά θαύματα υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Νίκου Βασιλείου. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή