Πρέμιερ Λιγκ: Το ντέρμπι του Μάντσεστερ κρίνει τον τίτλο

Πρέμιερ Λιγκ: Το ντέρμπι του Μάντσεστερ κρίνει τον τίτλο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βλέμματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της Αγγλίας στρέφονται στο αποψινό ντέρμπι του Μάντσεστερ (22.00), το οποίο μπορεί να κρίνει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ, η οποία προέρχεται από την οδυνηρή ήττα με 4-0 από την Εβερτον, υποδέχεται την ομάδα του Γκουαρδιόλα σε μία από τις πιο ιστορικές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Μόλις τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ και αν απόψε η Σίτι επικρατήσει, πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.

Η Λίβερπουλ οδηγεί την κούρσα με 88 βαθμούς, ενώ η Σίτι βρίσκεται στους 86 με ένα παιχνίδι λιγότερο, στο οποίο θα αγωνιστεί σε λίγες ώρες. Οι «κόκκινοι» θέλουν πάση θυσία «γκέλα» της στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η Γιουνάιτεντ τα τελευταία παιχνίδια έχει πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα με συνεχόμενες ήττες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται και εκείνοι τη νίκη, καθώς δίνουν τη δική τους μάχη για την τετράδα.

«Δεν είναι τόσο τρομακτικό να πάμε εκεί και να παίξουμε, όταν παλαιότερα ήταν μάλλον πιο δύσκολο. Γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να είναι αισιόδοξος για το «στραβοπάτημα» της Σίτι στο Μάντσεστερ: «Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πραγματικά να μπορεί η Γιουνάιτεντ… Ποιο ήταν το προηγούμενο αποτέλεσμά της, 3-0 ή 4-0; Θα δούμε τι θα γίνει, η Σίτι θα είναι έτοιμη και θα δούμε αν θα είναι έτοιμη και η Γιουνάιτεντ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή