Στ. Κυμπουρόπουλος: «Παραμένω ένας άνθρωπος με όνειρα και ελπίδα»

Στ. Κυμπουρόπουλος: «Παραμένω ένας άνθρωπος με όνειρα και ελπίδα»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ήπιων τόνων απάντηση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος απάντησε στον Παύλο Πολάκη. Ο κ. Κυμπουρόπουλος σε συνέντευξή του (Παραπολιτικά fm) ανέφερε πως η κίνηση του κυβερνητικού στελέχους να αναρτήσει το ΦΕΚ διορισμού του είναι «μικρότητα», καθώς ουσιαστικά το μόνο που έκανε ήταν χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ. «Ακολούθησα μια νόμιμη διαδικασία που υπήρχε κρίση και αξιολόγηση» σημείωσε, προσθέτοντας πως «δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πρόσθεσε πως έχει περάσει από επιτροπή, η οποία τον αξιολόγησε, και η διαδικασία διορισμού του κράτησε για περίπου 7 με 8 μήνες. Εν συνεχεία, ο υποψήφιος εστίασε στη δημιουργία ενός κράτους που θα είναι φιλικό για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, με στόχο, όπως είπε, «υπηρεσίες για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Λίγο μετά ο κ. Κυμπουρόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, επισήμανε πως τον εξέπληξε δυσάρεστα «η επίθεση του κυρίου Πολάκη» και ακόμη περισσότερο «με στενοχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός». Κατέληξε, δε, λέγοντας πως δεν ξέρει τα παιχνίδια της πολιτικής. «Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα», σημείωσε προσθέτοντας πως «έτσι θα πορευθώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή