Κύπρος: «Δεν σπάει» στην ανάκριση ο 35χρονος ύποπτος

Κύπρος: «Δεν σπάει» στην ανάκριση ο 35χρονος ύποπτος

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται σε πολλά επίπεδα οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση των στυγερών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στο Μιτσερό με τον 35χρονο ύποπτο να έχει παραδεχθεί σε θεληματική του κατάθεση τις δολοφονίες της 38χρονης, Marry Rose Tiburcio Infante, καθώς και της 28χρονης Arian Palanas Lozano.

Δεν μιλά ο «Ορέστης»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου», το έργο των ανακριτών της υπόθεσης δυσκολεύει, αφού ο «Ορέστης» είναι πολύ προσεκτικός στο πως απαντά στις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το στυγερό έγκλημα.

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων σε πολύ λίγες περιπτώσεις χάνει την ψυχραιμία του, ενώ όταν αυτό συμβεί επανέρχεται πολύ γρήγορα.

Το χρονικό των ανακρίσεων και οι αντιφάσεις

Με την ανεύρεση του δεύτερου πτώματος στο φρεάτιο, αλλά και τα όσα είπε στους ανακριτές για την 6χρονη Sierra, κόρη της Marry Rose, φαινόταν σε αρχικό στάδιο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Αυτό όμως δεν συνέβη, αφού ο «Ορέστης» παραδέχτηκε τις δύο δολοφονίες και στη συνέχεια μαζεύτηκε, αναιρώντας ουσιαστικά κάποιες αναφορές του για τα εγκλήματα.

Σχετικά με την 6χρονη, ο ύποπτος είχε μεταφερθεί την Κυριακή όπου αρχικά έδωσε λεπτομερή περιγραφή για το που είναι το κορίτσι, ενώ στη συνέχεια άρχισε να προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς με σκοπό να παραπλανήσει τους ανακριτές.

Αλλη μια αντίφασή του είναι αυτή για τον αριθμό των δολοφονημένων γυναικών, ενώ σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ανέφερε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες, αμέσως ανακάλεσε, λέγοντας ότι σκότωσε μόνο τις δύο που είπε στη θεληματική του κατάθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή