ΝΔ: Ζωή Ράπτη και Πάνος Παναγιωτόπουλος στις θέσεις των παραιτηθέντων βουλευτών

ΝΔ: Ζωή Ράπτη και Πάνος Παναγιωτόπουλος στις θέσεις των παραιτηθέντων βουλευτών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον κ. Σπύρο Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ενώ προσθέτει ότι, μετά τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. Ευ. Μεϊμαράκη, και των βουλευτών Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου, τις έδρες της ΝΔ θα καταλάβουν η κ. Ζωή Ράπτη και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, καθώς ο κ. Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε στη ΝΔ ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Νωρίτερα σήμερα, επιστολές παραίτησης από τις βουλευτικές τους έδρες στη B' Αθήνας παρέδωσαν στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο Γιάννηας Μιχελάκης, μετά την παραίτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από τη βουλευτική της έδρα στη B’ Αθήνας, ήταν πρώτος επιλαχών βουλευτής. Ωστόσο, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ορκιστεί βουλευτής και θα επιστρέψει την έδρα στη ΝΔ. Παράλληλα γνωστοποίησε, μέσω δήλωσής του ότι δεν πρόκειται να πολιτευθεί στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή