My deli: Κρασί στο tablet

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Ο Άκης Πιλάτος διατηρεί ένα πολύ ατμοσφαιρικό και ζεστό wine bar στην πιο δημοφιλή πιάτσα της πόλης, την γειτονιά που ονομάζουν «Βολωνάκι». Μέσα σε 35 τετραγωνικά χωράει το γούστο του, ένα μαζεμένο μπαρ, μια ρετρό μηχανή αλλαντικών για να κόβει τα εκλεκτά την ώρα της παραγγελίας.

My deli: Κρασί στο tablet-1

Τι πίνουμε: Θα βρείτε μια λίστα με 100 ετικέτες από 67 παραγωγούς, οι περισσότερες από τον ελληνικό αμπελώνα. Οι περισσότερες είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι. Διαθέτει τη λίστα του και σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω ενός προγράμματος ταξινόμησης που επιτρέπει να επιλέγεις στο tablet το κρασί σου βάσει κριτηρίων, αξιολογήσεων, γεωγραφικής θέσης, ποικιλίας κ.λπ.

Ο λογαριασμός: Τα ποτήρια ξεκινάνε από 4 ευρώ και μπορεί κάποια πολύ ιδίτερη ετικέτα να φτάσει και τα 60 ευρώ. Συνετή τιμολόγηση σε όλες τις φιάλες.

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

My deli, Κουμουνδούρου 41, Βόλος Τ/ 24213-16.888.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή