Rubia: Πρωινή στάση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρωινό εσπρέσο μεταξύ φίλων.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Πρωινή στάση μικρό μαγαζί, μπαίνεις για να πιεις έναν άρτια φτιαγμένο εσπρέσο στα γρήγορα ή, αν είσαι θαμώνας, συναντάς φίλους για μια «καλημέρα», πριν χωριστείτε για τις δουλειές, με τον καφέ στο χέρι. Παρεΐστικο στέκι, λειτουργεί κάτι περισσότερο από τρία χρόνια, από τον Γιάννη και την Γιώτα Νιόκου και την Φιλιώ Τσίτση.

Τι πίνουμε: Χρησιμοποιούν καφέ από το εξαιρετικό τοπικό καφεκοπτείο Conte, που καβουρδίζει υψηλής ποιότητας πράσινο καφέ. Θα πιείτε ένα ισορροπημένο χαρμάνι από 100% Arabica. Διαχειρίζονται πολύ καλά το γάλα της τοπικής ΕΒΟΛ, οπότε ετοιμαστείτε για πολύ καλό flat white και καπουτσίνο. Σαντουιτσάκια, δικά τους γλυκά και ιταλικό μπισκοτάκι κέρασμα δίπλα στο φλιτζάνι σας.

Περισσότερες πληροφορίες: Ανοιχτά καθημερινά από 7:30.

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Rubia, Γκλαβάνη 74, Βόλος, Τ/24212-16.044.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή