Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το νέο βιβλίο της «Ωσεί Παρόντες» (εκδ. Αρμός) παρουσιάζει η Ολγα Μπακομάρου, που περιέχει 26 συνεντεύξεις της δημοσιογράφου με ιστορικές προσωπικότητες της νεοελληνικής πραγματικότητας. Στις 8 μ.μ. «Αίθουσα Λόγου» της Στοάς του Βιβλίου.

• Εκθεση με υλικό από το αρχείο του Νικόλα Ασιμου και έργα 15 εικαστικών που δημιουργήθηκαν ειδικά για την έκθεση παρουσιάζει το Bios-Ρομάντσο. Aπό τις 5 μ.μ. Αναξαγόρα 3.

• Η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου συζητεί με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Λυμπεροπούλου με θέμα «Το βίωμα και η επινόησή του: Γιατί είμαστε όλοι μυθιστορηματικοί ήρωες». Στις 6 μ.μ. Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος (2ος όροφος).Πανεπιστημίου 21.

• Το μονόπρακτο μελόδραμα «Μήδεια» του Γκέοργκ Μπέντα παρουσιάζει η Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής με όργανα εποχής και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της Μήδειας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Εκθεση φωτογραφιών του εθνομουσικολόγου Λάμπρου Λιάβα από την Υεμένη εγκαινιάζεται στον πολυχώρο Trii Art Hub με τίτλο «Υεμένη – Πρόσωπα. Η “Ευδαίμων Αραβία” πριν τον εμφύλιο». Δράκου 9, Κουκάκι.

• Στο «Μεγάλο Καφενείο 1929» στην Αμφισσα δημόσια συζήτηση με τη δημοσιογράφο-συγγραφεα Τασούλα Επτακοίλη. Στις 6.30 μ.μ.

• Η Banda Iovanica, η πρώτη ελληνική μπάντα λαϊκής τσιγγάνικης μουσικής από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, εμφανίζεται στη σκηνή του Faust Bar-Theatre-Arts.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή