Κύπρος: Στο μικροσκόπιo των αρχών μαρτυρία για βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών

Κύπρος: Στο μικροσκόπιo των αρχών μαρτυρία για βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στις δύο λίμνες -στην «Κόκκινη Λίμνη» για την 3η βαλίτσα και στη λίμνη Μεμί, όπου σύμφωνα με την παραδοχή του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, βρίσκεται το άψυχο σώμα της 6χρονης κόρης της Μαίρη Ρόουζ,Σιέρρα -μία άλλη υπόθεση με βαλίτσα που είδε το φως της δημοσιότητας, μπορεί να συνδέεται με τις δολοφονίες του «Ορέστη».

Στα τέλη περασμένου Φεβρουάριου, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου, είχε βρει στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών της μία μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα. Η γυναίκα προσπάθησε να την σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή.

Τότε την παραξένεψε το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία.  Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του 35χρονου serial killer στις εφημερίδες, αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε έρθει τετ α τετ στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Μαίρη Ρόουζ, καθώς ο δράστης είχε συνφάγει εκεί με παρέα.

Όταν πλέον άρχισαν να αναζητούνται και οι βαλίτσες με τα πτώματα η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται. Η ίδια μίλησε στον «Πολίτη» για το περιστατικό με τη βαλίτσα και οι πληροφορίες διαβιβάστηκαν από την εφημερίδα στην Αστυνομία και θα διερευνηθούν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή