Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Κάννες για την παρουσίαση αποκλειστικών σκηνών από την ταινία «Ράμπο 5: Τελευταίο Αίμα» θα βρεθεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε (φωτ.), κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν των 50 χρόνων της καριέρας του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου στο Μέγαρο των Φεστιβάλ, στην οποία θα προβληθεί επίσης αποκατεστημένη έκδοση της πρώτης ταινίας «Ράμπο» που γυρίστηκε το 1982.

(…) Την καρέκλα του σκηνοθέτη θα αναλάβει ο ηθοποιός Ιθαν Χοκ για την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου «Καμίνο Ρεάλ», γραμμένο από τον Τένεσι Ουίλιαμς το 1953. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει η Ζιλιέτ Μπινός. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο χρόνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ενώ ο Χοκ επιβεβαίωσε πως η δική του κινηματογραφική ερμηνεία του έργου θα λάβει χώρα στη σύγχρονη εποχή.

(…) Σε σατιρικό βίντεο που απευθύνεται σε όσους δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή, τον εμβολιασμό και γενικότερα… την επιστήμη, εμφανίστηκε ο διάσημος ηθοποιός και ακτιβιστής Τζορτζ Κλούνεϊ. Καλεσμένος του τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Κίμελ, ο Κλούνεϊ μετέδωσε ένα αναγκαίο πολιτικό μήνυμα με ξεκαρδιστικό τρόπο. Σε βίντεο που θυμίζει πολιτικό πρόμο, ο ηθοποιός σχολίασε τις τακτικές παραπληροφόρησης του αμερικανικού λαού και αποκάλεσε «ηλίθιους» όσους αμφισβητούν επιστημονικές έρευνες για το περιβάλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή