Τζόκοβιτς αποθεώνει Τσιτσιπά – Η φράση που του είπε στα ελληνικά (βίντεο)

Τζόκοβιτς αποθεώνει Τσιτσιπά – Η φράση που του είπε στα ελληνικά (βίντεο)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη του στον τελικό του OPEΝ της Μαδρίτης. 

Ο Τζόκοβιτς «έπλεξε το εγκώμιο» του Ελληνα τενίστα χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν νέο αστέρα στο τένις με λαμπρό μέλλον μπροστά του». Μάλιστα αναφέρθηκε σε εκείνον και στα ελληνικά λέγοντάς του τη φράση «ευχαριστώ φίλε».

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Στέφανο για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις και έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου. Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον. Ευχαριστώ φίλε», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή