Τα McDonald’s στην Αυστρία θα λειτουργούν και ως… προξενεία

Τα McDonald’s στην Αυστρία θα λειτουργούν και ως… προξενεία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προξενική υποστήριξη σε περίπτωση που η πρεσβεία δεν είναι διαθέσιμη, θα παρέχουν από σήμερα σε Αμερικανούς πολίτες τα McDonald's στην Αυστρία, μετά από συμφωνία στην οποία κατέληξε ο Αμερικανός πρέσβης στη χώρας Τρέβορ Τράινα και η επικεφαλής της αλυσίδας McDonald's στην Αυστρία Ισαμπέλ Κούστερ.

«Οι Αμερικανοί πολίτες που ταξιδεύουν στην Αυστρία και βρίσκονται σε δύσκολη θέση και χωρίς κάποιον τρόπο να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία, μπορούν να εισέρχονται – από την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 – σε οποιοδήποτε κατάστημα McDonald's στην Αυστρία και το προσωπικό θα τους βοηθά να έλθουν σε επικοινωνία με την πρεσβεία των ΗΠΑ για προξενικές υπηρεσίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στη Βιέννη στο Facebook. 

Στην προξενική βοήθεια που θα παρέχουν τα MacDonald's  οι Αμερικανοί θα μπορούν να καταγγέλλουν για παράδειγμα ένα χαμένο ή κλεμμένο διαβατήριο, ή να ζητούν ταξιδιωτική βοήθεια. 

«Μας προσέγγισαν από το προεξενείο των ΗΠΑ, πρώτον, λόγω της σημαντικής δημοφιλίας του brand ανάμεσα στους Αμερικανούς και δεύτερον, επειδή υπάρχουν πολλά καταστήματα στην Αυστρία», ανέφερε εκπρόσωπος των McDonald's στον Independent. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή