Αντ. Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα

Αντ. Σαμαράς: Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος της εκδήλωσης στην οποία είχε παραστεί και κατά τη διάρκεια της οποίας, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά αστυνομικών έξω από το χώρο της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 15-20 άτομα εξήλθαν από τον χώρο του Παντείου πανεπιστημίου και μέσω των υπογείων διαβάσεων, πέρασαν από την απέναντι πλευρά της Συγγρού και εκτόξευσαν κροτίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν σε κτίριο επί της λεωφόρου. 

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι», τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Σημειώνεται ότι η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από τον υποψήφιο του συνδυασμού του κ. Μπακογιάννη, Νίκο Μακρόπουλο.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα…» ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Β. Κικίλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή