Συνεργασία MetLife με 5 μεγάλα νοσοκομεία

Συνεργασία MetLife με 5 μεγάλα νοσοκομεία

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στρατηγική συνεργασία της με το Hellenic Healthcare Group ανακοίνωσε η ΜetLife για την κάλυψη των ασφαλισμένων της στα νοσοκομεία του ομίλου και συγκεκριμένα στα «Υγεία», Metropolitan Hospital, «Μητέρα», Metropolitan General και «Λητώ».

Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ασφαλισμένους της MetLife Ελλάδος να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Hellenic Healthcare  Group, σε επίπεδο γενικής ιατρικής, παιδιατρικής και μαιευτικής – γυναικολογίας, αλλά και σε περισσότερα προνόμια που η MetLife εξασφάλισε γι’ αυτούς.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare, η MetLife αναβαθμίζει τη φροντίδα που παρέχει στους ασφαλισμένους της, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά προγράμματα, με ταχύτερες διαδικασίες και ειδικές τιμές σε πέντε κορυφαία νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, καθώς και προνομιακή πρόσβαση σε εννέα ρομποτικά συστήματα, οκτώ MRI τελευταίας γενιάς, 6.259 συνεργαζόμενους γιατρούς, 1.376 κλίνες, 133 παιδιατρικές κλίνες, 88 χειρουργικές αίθουσες, 14 αίθουσες τοκετού, 174 κλίνες ΜΕΘ και 16 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.

Ο γενικός διευθυντής της MetLife Ελλάδος και Κύπρου, Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε ότι «η συνεργασία μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε περαιτέρω τα προγράμματά μας με περισσότερες διαθέσιμες επιλογές και ευνοϊκότερους όρους, που μεταφράζονται σε περισσότερη αξία για χιλιάδες ασφαλισμένους μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή