Οι άνδρες με τα μαύρα φορούν HAMILTON Ventura

Οι άνδρες με τα μαύρα φορούν HAMILTON Ventura

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι σκοτεινοί πράκτορες με τα μαύρα κοστούμια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια και για ακόμη μία φορά η αποστολή τους είναι να προστατεύσουν τη Γη από όλα τα αποβράσματα του σύμπαντος. Μόνο που αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή σε παγκόσμια κλίμακα μέχρι σήμερα: έναν προδότη μέσα στην οργάνωση των Men in Black. Κεντρικά πρόσωπα της ταινίας «Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή» είναι οι πράκτορες M και H. Ανήκουν και οι δύο στην ομάδα των ΜΙΒ με έδρα το Λονδίνο. Τι φορούν στον καρπό τους; Μοντέλα Ventura της Hamilton.

Οι άνδρες με τα μαύρα φορούν HAMILTON Ventura-1

Η Πράκτορας M, που την υποδύεται η Tessa Thompson, φοράει στη νέα ταινία το αυθεντικό Ventura από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν και μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Οι άνδρες με τα μαύρα φορούν HAMILTON Ventura-2

Ο Πράκτορας H, που τον υποδύεται ο Chris Hemsworth, επέλεξε το Ventura Automatic με ατσάλινη κάσα, καφέ δερμάτινο λουράκι και cut-out καντράν που αποκαλύπτει τον αυτόματο μηχανισμό H-10, ο οποίος προσφέρει 80 ολόκληρες ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Το Ventura με την αντισυμβατικού σχήματος κάσα και τον φουτουριστικό του σχεδιασμό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια της Hamilton και έχει αποκτήσει cult φήμη και φανατικούς φίλους από την γέννησή του, το 1957. Από το 1997 έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις ταινίες «Men in Black» και αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ηρώων, μαζί με το μαύρο τους κοστούμι, τα μαύρα γυαλιά και τη συσκευή neuralyzer που χρησιμοποιούν για να εξουδετερώνουν τους αντιπάλους τους.

Οι άνδρες με τα μαύρα φορούν HAMILTON Ventura-3

Την ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή» σκηνοθετεί ο F. Gary Gray, το σενάριο υπογράφουν οι Art Marcum & Matt Holloway, και είναι βασισμένη στο κόμικ της Malibu Comic του Lowell Cunningham. Σε ιδιαίτερους ρόλους εμφανίζονται και δύο μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου, η Emma Thompson και ο Liam Neeson.

Η σχέση της Hamilton με τον κόσμο της έβδομης τέχνης είναι μακροχρόνια και σταθερή. Από το 1932 ρολόγια της Hamilton έχουν εμφανιστεί σε τουλάχιστον 500 μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και μάλιστα επιλέγονται ειδικά ώστε να συμβάλλουν στη σκιαγράφηση των χαρακτήρων και στην εξέλιξη της υπόθεσης. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στον καρπό του χεριού μερικών από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Men in Black. Πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει εδώ το Hamilton Κhaki Field Murph που είχε κρίσιμο ρόλο στην ταινία Interstellar.

Δείτε το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή