Σύγχρονοι φαροφύλακες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα κατάλυμα διαφορετικό και άκρως ατμοσφαιρικό είναι πλέον διαθέσιμο για τους ταξιδιώτες στη Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων.

Πρόκειται για τον εν ενεργεία φάρο Punta Cumplida, που στέκει στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού από το 1867 και πρόσφατα μεταμορφώθηκε σε πολυτελές boutique ξενοδοχείο. Οι τρεις σουίτες του καταλαμβάνουν τον χώρο όπου διέμενε ο φαροφύλακας, πριν ο φάρος αυτοματοποιηθεί, και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι οκτώ άτομα.

Σύγχρονοι φαροφύλακες-1

Άποψη των κοινόχρηστων χώρων. Στα αριστερά, η πισίνα υπερχείλισης. © hafencitystudios.com

Όλες τους έχουν πανοραμική θέα στον Ατλαντικό, καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μια και η ιδέα είναι οι πελάτες να μπορούν να χαρούν την αυτονομία και την ησυχία τους, ιδίως όταν πρόκειται για παρέες ή οικογένειες που κλείνουν ολόκληρο τον φάρο για τη διαμονή τους.

Σύγχρονοι φαροφύλακες-2

Αναπαυτικά κρεβάτια και μεταξωτά λευκά είδη στις σουίτες. © hafencitystudios.com

Στις παροχές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, πισίνα υπερχείλισης, εξοπλισμός μπάρμπεκιου και μίνι μπαρ στην κορυφή του κτίσματος. Τι καλύτερο από ένα ποτήρι κρασί για τους θαρραλέους που θα ανέβουν τα 158 σκαλοπάτια του, για να νιώσουν σαν σύγχρονοι φαροφύλακες.

hafenkranhamburg.de

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή