Ο «βρικόλακας» Ρόμπερτ Πάτινσον πιθανότατα ο νέος Batman

Ο «βρικόλακας» Ρόμπερτ Πάτινσον πιθανότατα ο νέος Batman

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κινηματογραφικός βρικόλακας – γόης του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι πιθανότατα ο είναι ο νέος Batman στην επόμενη ταινία της σειράς. 

Σύμφωνα με το Variety, ο Βρετανός ηθοποιός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Warner Bros για να διαδεχθεί στον ρόλο του μασκοφόρο εκδικητή τον Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα, καθώς ο Πάτινσον φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών.

 

Τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί ότι ο Άφλεκ δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Μπάτμαν επειδή οι νέες ταινίες θα εστιάζουν σε έναν νεότερο «Μπρους Γουέιν», τον πολυεκατομμυριούχο που έγινε ο υπερήρωας Batman.

 

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς στο Twitter, με πολλούς ακόμα να θυμούνται την «εκρηκτική χημεία» μεταξύ του Batman όπως τον υποδύθηκε ο Κρίστιαν Μπέιλ και του Joker (Χιθ Λέτζερ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή