Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Με τίτλο «22 άνθη για το Μουσείο Μπενάκη» παρουσιάζεται η έκθεση με έργα του Nicholas Egon στο Μουσείο Μπενάκη / Πινακοθήκη Γκίκα. Εως 20/7. Κριεζώτου 3, Κολωνάκι.

– Το Ινστιτούτο Γκαίτε διοργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ «Citizen Europe», το οποίο καταγράφει τη ζωή πέντε νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus της Ε.Ε. Ακολουθεί συζήτηση ανάμεσα σε φοιτητές της Νομικής Αθηνών και της ΑΣΟΕΕ. Στις 7.30 μ.μ. Ομήρου 14-16.

– Ο Βασίλης Λέκκας συνεργάζεται με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής για μια συναυλία στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Ολύμπια με μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Το Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση «Πέρα από τη σκιά σου» με έργα των Στιβ Γιαννάκου, Γιώργου Λάππα, Απόστολου Γεωργίου, Μάκη Θεοφυλακτόπουλου, σε επιμέλεια Ντένη Ζαχαρόπουλου. Από τις 10 π.μ. Πάρκο Ελευθερίας.

– Την έκθεση «Πάμφιλος» παρουσιάζει η καλλιτεχνική κολεκτίβα από την Ινδία «Raqs Media Collective» στο πλαίσιο του Fast Forward Festival της Στέγης στο Ωδείο Αθηνών. Από τις 12 το μεσημέρι. Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19.

– Στο πλαίσιο του διεθνούς επιστημονικού φεστιβάλ «Pint of Science» οι επιστήμονες βγαίνουν στα μπαρ από τις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Στο MoMix με θέμα «Το σώμα μας», τρεις ομιλίες από τους Αρετή Στρατή, Ρεβέκκα Μάτσα και  Μανώλη Δερμιτζάκη. Κελεού 1-5, Κεραμεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή