Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για κακοποίηση καταγγέλλει την τέως σύζυγό του ο Τζόνι Ντεπ (φωτ.), υποστηρίζοντας ότι η Αμπερ Χερντ όχι απλώς πήγε στο δικαστήριο με ψεύτικες μελανιές για να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, το 2016, αλλά και πως, στη διάρκεια της σχέσης τους, του επιτέθηκε αμέτρητες φορές ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Διεκδικεί, μάλιστα, από τη Χερντ αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων.

(…) Οχι μία αλλά τρεις χειρόγραφες διαθήκες βρέθηκαν στο σπίτι της Αρίθα Φράνκλιν, στο Ντιτρόιτ, εννέα μήνες μετά τον θάνατό της. Με την πιο πρόσφατη, που χρονολογείται το 2014, μοιάζει να αφήνει όλη την περιουσία της στους συγγενείς της. Ωστόσο, οι τέσσερις σελίδες είναι ιδιαίτερα δυσανάγνωστες και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το δικαστήριο θα πρέπει να κρίνει τη νομιμότητά της. Ηδη, δύο από τους τέσσερις γιους της Φράνκλιν έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των τριών εγγράφων.

(…) Ενα νέο χρηματοδότη επιστράτευσαν οι διοργανωτές του επετειακού Woodstock στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την ακύρωση του φεστιβάλ, μετά τη δικαίωσή τους στη δικαστική μάχη κατά της ιαπωνικής εταιρείας Dentsu Aegis Network. Το δικαστήριο έκρινε ότι η Dentsu δεν είχε το δικαίωμα να ματαιώσει το φεστιβάλ, αλλά ούτε την υποχρέωση να προχωρήσει με τη συμφωνημένη χρηματοδότηση. «Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί», δήλωσε ο συνιδρυτής και παραγωγός του Woodstock, Μάικλ Λανγκ. Πάντως, η Dentsu ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ασκήσει έφεση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή