Κάλεσμα Κουτσούμπα σε νεολαία και αναποφάσιστους

Κάλεσμα Κουτσούμπα σε νεολαία και αναποφάσιστους

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσκλητήριο στους αναποφάσιστους, το κομμάτι αυτό του εκλογικού σώματος στο οποίο εστιάζουν όλα τα κόμματα στην τελική ευθεία για τις εκλογές, απηύθυνε χθες ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Συντάγματος.

Απευθυνόμενος σε όσους «ακόμα το σκέφτονται», ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι ακόμα και αν δεν συμφωνούν με το ΚΚΕ, γνωρίζουν ότι το κόμμα κρατάει ανοιχτή την προοπτική για τον λαό. «Τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτό που κάθε φορά αναβάλλετε για αργότερα! Ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης». Ο γ.γ. του κόμματος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους νέους ψηφοφόρους και έσπευσε να τονίσει ότι «πολλά νέα παιδιά ψηφίζουν ΚΚΕ για να γκρεμιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση», καθώς και ότι «η πρόταση του ΚΚΕ είναι αυτή που ταιριάζει στη νεολαία».

Στη χθεσινή του ομιλία ο κ. Κουτσούμπας απηύθυνε γενικό προσκλητήριο και άνοιγμα «στον λαϊκό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., που αναγνωρίζει στο ΚΚΕ την εντιμότητα, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα».

«Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να ορθώσουμε πραγματικό τείχος στον φασισμό, που τροφοδοτείται από το ίδιο το σύστημα, από την αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., από την ανοχή των άλλων πολιτικών δυνάμεων, να γκρεμίσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την 3η θέση», υπογράμμισε, προκρίνοντας εκ νέου τη βασική διεκδίκηση του κόμματος από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ., έκανε λόγο για «κακοπαιγμένη παράσταση», ενώ αποδόμησε την αναφορά της κυβέρνησης σε 13η σύνταξη, μιλώντας για «χαμηλό επίδομα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή