Στο προσκήνιο ξανά ο Αραούχο και ο Βράνιες για ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ξανά ο Αραούχο και ο Βράνιες για ΑΕΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του Σέρχιο Αραούχο και της πιθανής μετακίνησής του στην ΑΕΚ συνεχίζει να συντηρείται σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία υποστηρίζουν πως η Λας Πάλμας προτίθεται να πουλήσει έστω και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Αργεντινού επιθετικού, εμπλέκοντας στην υπόθεση και την ΑΕΚ, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση.

Σχεδόν αδύνατη είναι και η περίπτωση μεταγραφής του Ντάρβιν Ματσίς στον «Δικέφαλο», καθώς ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ως προς τον Ογκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ περιμένει την εισήγηση του νέου προπονητή της Αντερλεχτ, Βινσέντ Κομπανί, αλλά και τους όρους που η βελγική ομάδα θα παραχωρούσε τον Βόσνιο αμυντικό. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, η ΑΕΚ έχει έτοιμες και άλλες λύσεις για την άμυνα, επίσης από τον διεθνή χώρο.

Το σημαντικό για τη διοίκηση και τον σύλλογο αφορά στο να μη χαθεί χρόνος για μεταγραφικές περιπτώσεις που παρουσιάζουν περιορισμένες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς σε αντίστοιχες υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος η ΑΕΚ επέμεινε χωρίς να υπάρχει λόγος, «σπαταλώντας» ενέργεια και πληρώνοντας τη μη εκπλήρωση των στόχων της με περιορισμένη ποιότητα στο ρόστερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή