Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα επτά ποσοστιαίων μονάδων στις ευρωεκλογές δίνει στη Νέα Δημοκρατία, η νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.

Στο ερώτημα «την Κυριακή, στις ευρωεκλογές, τι θα ψηφίσετε;», η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 31% των ψήφων ο ΣΥΡΙΖΑ 24% , ενώ τρίτο κόμμα έρχεται το Κίνημα Αλλαγής με 7%.

Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-1

Έπονται Χρυσή Αυγή (6,5%) και ΚΚΕ (5,5%) ενώ δεν βγάζουν ευρωβουλευτή βάσει των συγκεκριμένων ευρημάτων, το Ποτάμι (1,7%) Ανεξάρτητοι Έλληνες (1,4%) και Ένωση Κεντρώων (1,9%%).

Από τα λοιπά κόμματα, ποσοστό 2,1% συγκεντρώνει η Ελληνική Λύση, 1,6% το Μέρα 25, 1,4% η Λαϊκή Ενότητα, 1,3% η Πλεύση Ελευθερίας και 1,1 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-2

Σε ότι αφορά τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή εντοπίζεται στο 60% με ένα ποσοστό 15% να μετατοπίζεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ένα 4% προς το Κίνημα Αλλαγής και ένα 3% στο Μέρα 25.

Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-3

Αντίθετα, η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας εκτιμάται στο 84% με ένα 5% να μετατοπίζεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα 3% προς τη Χρυσή Αυγή.

Δημοσκόπηση Pulse – ΣΚΑΪ: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-4

Σύμφωνα με τα σενάρια συμπεριφοράς των αναποφάσιστων, ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκεκριμένη δεξαμενή, μπορεί να φτάσει σε ποσοστό έως και το 29,2. Αντίστοιχα, η Νέα Δημοκρατία, το 37,3%.

*Η έρευνα της Pulse για τον ΣΚΑΪ διεξήχθη για τις ευρωεκλογές το διάστημα 21 – 21 Μαΐου επί δείγματος 1.208 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή