ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Μοτοσικλέτα

Βρεθήκαμε στην Tortosa, στην Ισπανία, για την παγκόσμια δημοσιογραφικη παρουσίαση της νέας Yamaha Tenere 700.
 
TOY ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
 
Ένα πολύ σημαντικό μοντέλο το οποίο στόχο έχει να ξαναβάλει την YAMAHA στην μεσαία κατηγορία των Adventure μοτοσικλετών.
 
Η παρουσίαση έγινε σε ένα ανακαινισμένο κάστρο, το San Joan or La Suda, το οποίο λειτουργεί ως ξενοδοχείο πλέον, περίπου δυο ώρες έξω από την Βαρκελώνη.
 
Το όνομα Tenere έχει γράψει την δίκη του ιστορία ειδικά στον χώρο των αγώνων Paris Dakar, κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε και η παρουσίαση της νέας Tenere 700 από τον Roberto Basile, Brand Marketing manager της Yamaha Motor Europe ο οποίος και μας καλωσόρισε μιλώντας μας αρχικά, για την ιστορία του θρυλικού αυτού μοντέλου και αργότερα για τους στόχους και την στρατηγική marketing που θα ακολουθήσει η εταιρεία όσον αφορά την προώθηση του.
 
Μέσα στον χώρο της παρουσίασης βρίσκονταν και τo XT 500 που κέρδισε το Paris Dakar το 1982, ένα Super Tenere 750, ένα Tenere 600, καθώς και το concept Bike T7!
 
Η νέα Tenere 700 στοχεύει να καλύψει ένα μεγαλύτερο εύρος αναβατών.
 
Πως μπορεί να το πετύχει αυτό;
Με την ανταγωνιστική τιμή αφού το κόστος απόκτησης στα 10.490€ είναι άκρως δελεαστικό.
 
Πέρα από την τιμή όμως, η μοτοσυκλέτα έρχεται με τον γνώριμο κινητήρα CP2 του MT07, με εμφάνιση rally που σε προδιαθέτει κυριολεκτικά να της πιεις το αίμα, με ένα εντελώς νέο πλαίσιο, με ρυθμιζόμενο μπροστινό σύστημα της KYB και με την δυνατότητα να μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιοδήποτε σε οποιοδήποτε τερέν και αν επιλέξει να κινηθεί.
 
Περισσότερα για την νέα Tenere 700 θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αλλά και να δείτε πολύ σύντομα αφού ξεκιναει ένα συναρπαστικό διήμερο διανύοντας συνολικά πάνω από 500χλμ κυρίως σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ