Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένο στην μνήμη του Νίκι Λάουντα, του θρύλου της Formula 1 που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, είναι τo φετινό Γκραν Πριν του Μονακό, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου.

Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κολλημένα στα μονοθέσια τους αυτοκόλλητα προς τιμήν του Λάουντα, ο οποίος έγραψε ιστορία ως τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-1

Η Mercedes, με την οποία ο Λάουντα συνεργαζόταν μέχρι πολύ πρόσφατα, καθώς και Toro Rosso, Red Bull και Haas έχουν κολλήσει αυτοκόλλητα που αναγράφουν "Danke Niki" (Ευχαριστούμε Νίκι).

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-2
Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-3

Η φράση «Niki θα μας  λείψεις» είναι γραμμένη στο τιμόνι  του οδηγού της Mercedes,  Lewis Hamilton .

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-4

Η McLaren θα βάλει δύο αυτοκόλλητα πάνω στα αυτοκίνητά της προς τιμήν του, ενώ το κράνος του, μαζί με το τρόπαιο που κατέκτησε το 1984, θα εκτίθενται στο πάντοκ της.

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-5
Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-6

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με την Ferrari θα φορέσει σε κάποιους γύρους ένα κράνος στο σχεδιαστικό μοτίβο αυτού που φορούσε ο Λάουντα στην τελευταία του σεζόν με τη Ferrari το 1977.

Επίσης, τα κόκκινα μονοθέσια που θα οδηγήσουν οι Φέτελ και Λεκλέρκ θα φέρουν το όνομα του μεγάλου απόντα, με τη γραφή όπως είχε όταν οδηγούσε για τη Ferrari. 

Το Μονακό τιμά τον Νίκι Λάουντα-7

Πριν την εκκίνηση του αγώνα,  θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκι Λάουντα. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή