CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition

CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Chopard και η Zagato, η τελευταία εναπομείνασα ανεξάρτητη εταιρεία σχεδίασης αυτοκινήτων στην Ιταλία, συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από χρόνια στο ράλι Mille Miglia, και αμέσως «έδεσαν», αφού τις συνδέει η αγάπη για την υψηλή μηχανική, το πάθος για το design, ο σεβασμός για την παράδοση και το «μικρόβιο» της ταχύτητας και των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ήταν επόμενο κάποια στιγμή να διασταυρωθούν οι δρόμοι τους. Η Chopard έγινε επίσημος χορηγός της Scuderia Sports Zagato, ενώ η Zagato ενέπνευσε τη Chopard να δημιουργήσει limited editions στη συλλογή της Mille Miglia. Σήμερα, στο τιμόνι της Zagato βρίσκεται ο Andrea Zagato, εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας και εμπνευστής του Total Design Studio, το οποίο απευθύνεται σε μάρκες όπως οι Porsche, Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo και Bentley.

CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition-1

Το 2019 η Zagato γιορτάζει έναν αιώνα δημιουργίας και η Chopard δημιούργησε με αυτή την αφορμή έναν συλλεκτικό χρονογράφο, τον Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition. Κυκλοφορεί σε μόλις 100 αριθμημένα αντίτυπα και ξεχωρίζει χάρη στο καντράν του από κατακόκκινη λάκα με επαναλαμβανόμενο μοτίβο το εμβληματικό Z της Zagato.

CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition-2

Φιλοξενείται σε μία κάσα 42mm από ανοξείδωτο ατσάλι και τυλίγεται γύρω από τον καρπό με ένα καφέ λουρί που συνδυάζεται και με ασορτί περικάρπιο, εμπνευσμένο από τα δερμάτινα καθίσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων Zagato.

CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition-3

Στο εσωτερικό κρύβεται ένας κινητήρας αξιώσεων, ένας αυτόματος μηχανικός μηχανισμός με πιστοποίηση χρονομέτρου από την Επίσημη Ελβετική Αρχή COSC.

CHOPARD Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100th Anniversary Edition-4

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555-6), Kassis (τηλ.: 210-3641000)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή