Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Έλληνες πολίτες ψηφίζουν σήμερα από το πρωί  για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και, κάποιες φορές, είναι αυτοί που κλέβουν την παράσταση από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους υποψήφιους των κομμάτων. 

Στο Ναύπλιο, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, δύο φίλοι πήγαν να ψηφίσουν καβάλα στα αγαπημένα τους άλογα. 

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Στην Αχαΐα και το χωριό Φαραί, ένα ζευγάρι πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αμέσως μετά το γάμο και τη βάπτιση του παιδιού τους. Oπως αναφέρει το patrastime.gr η νύφη και ο γαμπρός βρέθηκαν στο εκλογικό τμήμα και δέχθηκαν τις ευχές όλων όσοι βρέθηκαν εκεί.

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-2

Μπάνιο στις πλαζ του Ναυπλίου προτίμησαν αρκετοί ψηφοφόροι μετά ή πριν από την ψήφο τους. 

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-3
Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-4

Στη Θεσσαλονίκη, την παράσταση από τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Ψωμιάδη, όταν πήγε να ψηφίσει, έκλεψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη,

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-5

Φωτογραφία: seleo.gr

Σύμφωνα με το patrisnews, ένα πρόχειρο «εκλογικό κέντρο» στήθηκε στο αίθριο του δημοτικού σχολείου στον Σταφιδόκαμπο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, λόγω ακαταλληλότητας του σχολείου.

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-6

Στο Ναύπλιο,  ο Ιερέας π. Κυριακός, «με την αράδα του» ψήφισε στο εκλογικό του τμήμα και πόζαρε υπερήφανος στον φωτογραφικό φακό.

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-7

Ο Βασίλης Κικίλιας μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει αλλά δεν μπορούσε να… κρυφτεί. Το κεφάλι του «περίσσευε» λόγω ύψους, γεγονός που σχολιάστηκε με γέλια. Ο ίδιος ανέβεσε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter.

Μία από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρους της χώρας που προσήλθε στην κάλπη των σημερινών εκλογών στα Γιάννενα. Στα 103 της χρόνια η κ. Ιουλία Κατσαδήμα πήγε να ψηφίσει και τους άφησε όλους άφωνους. 

Η χαλαρή πλευρά των εκλογών (βίντεο – φωτογραφίες)-8

Φωτογραφία: epiruspost.gr

Πάντως πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ενδεικτικό παράδειγμα οι ψηφοφόροι στην Κρήτη που κατέκλυσαν τις παραλίες του νησιού.

Ορισμένοι από αυτούς επέλεξαν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος ενώ άλλοι «ψήφισαν» αρχικά παραλία και θα ρίξουν την ψήφο τους αφού δροσιστούν.

Ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων φαίνεται μάλιστα πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον υψηλό αριθμό ψηφοφόρων που προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα και επέλεξαν επί τη ευκαιρία να ρίξουν και μια βουτιά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή