Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη στην Vogue με την «Κ» της Κυριακής

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη στην Vogue με την «Κ» της Κυριακής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Vogue που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής η Χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μιλά στην Αλεξάνδρα Κ*, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Αυτή θα ήταν μια τυπική συνέντευξη με θέμα το σώμα, τα όριά του, την αντοχή, τον πόνο, τις στερήσεις και την επιβράβευση. Με μία λέξη, για τον πρωταθλητισμό· τόσο στο τερέν όσο και στη ζωή. Λάθος υπολογισμός. Άμα τη εμφανίσει, η Κατερίνα Στεφανίδη ακυρώνει τις μισές από τις ερωτήσεις μου. Ορμάει με το “καλησπέρα σας” σε μια βάφλα με φιστικοβούτυρο, δείχνοντάς μου στο πρώτο πεντάλεπτο της γνωριμίας μας φωτογραφίες του Μιτς – συζύγου, προπονητή και καλύτερού της φίλου. Ξαφνικά, μοιάζει μικρόψυχο να θέσω ερωτήσεις για “το σώμα που υποφέρει” σ’ αυτό το ερωτευμένο, χαρούμενο κορίτσι που έχω δίπλα μου. Ντυμένη κλασικά κολεγιακά, με τζιν και μπλε πουλόβερ, χαμογελάει λες και ανακάλυψε μόλις χθες το ταλέντο της, λες και γνώρισε μόλις σήμερα το αγόρι της φωτογραφίας. Ναι, τελικά θα μιλήσουμε για πρωταθλητισμό, αλλά από μια άλλη πλευρά: αυτή της χαράς, της πληρότητας και της υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή