Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)

Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυπλοκότητα του συστήματός των τετραπλών εκλογών που διεξάγονται σήμερα έχει δημιουργήσει ουρές στα εκλογικά κέντρα με τους ψηφοφόρους να οπλίζονται με υπομονή καθώς η καθυστέρηση σε σχέση με παλαιότερες εκλογικές διαδικασίες είναι αισθητά μεγαλύτερη.

Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)-1

Έχει παρατηρηθεί ότι ανάλογα με την οργάνωση αλλά και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών του κάθε εκλογικού τμήματος, η καθυστέρηση για τους ψηφοφόρους μπορεί να φτάσει και την  μιάμιση ώρα.

Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)-2

Κάθε ψηφοφόρος μπαίνει στο παραβάν τέσσερις διαφορετικές φορές. Μία για τις ευρωεκλογές, μία για τις περιφερειακές εκλογές, μία για τις δημοτικές, αλλά και για τις κοινοτικές όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)-3

Σε αρκετά εκλογικά κέντρα μάλιστα, όπου δεν έκαναν την εμφάνισή τους τα απαιτούμενα μέλη που απαρτίζουν την εφορευτική επιτροπή, ο κάθε ψηφοφόρος μάζευε… μόνος του τα ψηφοδέλτια που θα πάρει μαζί του στην κάλπη, γεγονός που αύξανε κατά πολύ τον χρόνο της διαδικασίας.

Ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά κέντρα (φωτογραφίες)-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή