Εβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό

Εβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα για Ολυμπιακό

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα πρόσθεσε στη συλλογή της η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-7 και έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών. Ετσι, η ομάδα του Πειραιά θα επικεντρωθεί στον επόμενο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το «φάιναλ 8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στις 6 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Μπρέσια.

Με μεγάλο όπλο την άμυνα, οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου ήταν οι πρώτοι που βρήκαν τον… δρόμο για τα δίχτυα και μάλιστα δύο φορές. «Εκτελεστής» ήταν ο Φουντούλης. Στη δεύτερη περίοδο οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν κυρίαρχοι και διεύρυναν τη διαφορά στα έξι τέρματα (1-7) με εκφραστές τους Γενηδουνιά (2), Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Νικολαΐδη και Μυλωνάκη, ενώ για τον ΝΟΒ το τέρμα πέτυχε ο Μπούχα. Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι», παρά την πίεση των αθλητών της Βουλιαγμένης, κράτησαν τη διαφορά και στο τέλος της αναμέτρησης πανηγύρισαν τον τίτλο. Στην ομάδα του Λαιμού «πιστώνεται» το ότι κατά τη διάρκεια της σειράς των τελικών κατάφερε να σπάσει το αήττητο των «Πειραιωτών».

Τα γκολ: ΝΟ Βουλιαγμένης: Μπάσιτς 1, Γκιουβέτσης 2, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1.

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Μπούσλιε 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1.

• Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκολα Μοσκόφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή