ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Myconos calling

ΜΑΡΙΑ ΚΩΒΑΙΟΥ

Φωτογραφία: Yiorgos Kordakis

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για τους πιστούς επισκέπτες της Μυκόνου και τους λάτρεις του καλού φαγητού το πολυτελές εστιατόριο Interni (του ομώνυμου ομίλου) στα Ματογιάννια μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ας γνωρίσουμε, όμως, τα δύο νέα projects του ομίλου, που εγκαινιάστηκαν πριν από λίγο καιρό στο νησί: το ξενοδοχείο The Wild Hotel κοντά στην παραλία του Καλαφάτη και το κλαμπ Ftelia Beach Club στον ομώνυμο κόλπο της Φτελιάς.


Φωτογραφία: Margarita Nikitaki


Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στο ντιζάιν, για το οποίο οι ιδιοκτήτες/αρχιτέκτονές του εμπνεύστηκαν από τα χρώματα και τις γραμμές της παραδοσιακής κυκλαδικής αρχιτεκτονικής.


Χτισμένο αμφιθεατρικά, με θέα ιδιωτική παραλία, διαθέτει 40 σουίτες και βίλες για τη διαμονή σας, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται πισίνα υπερχείλισης, spa και μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα για νόστιμα ελληνικά πιάτα με βιολογικά, τοπικά προϊόντα.


Φωτογραφία: Yiorgos Kordakis

Το παραθαλάσσιο κλαμπ, από την άλλη, σε σχέδια του Ιταλού αρχιτέκτονα Fabricio Casiraghi, εμπνέεται από τα διάσημα θέρετρα της νότιας Γαλλίας και των ιταλικών ακτών των ’60ς και των ’70ς και παντρεύει τον μυκονιάτικο κοσμοπολιτισμό με τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα.
thewildhotel.com / fteliabeachclub.com

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ