Μια κατασκήνωση αλλιώτικη από τις άλλες

Μια κατασκήνωση αλλιώτικη από τις άλλες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «πρωταγωνιστές» τα τέρατα της μυθολογίας, η θερινή εναλλακτική κατασκήνωση του «Ελληνικού Κόσμου» επιστρέφει από την Τρίτη 18 Ιουνίου, προσφέροντας στα παιδιά από 5 έως 12 ετών ημέρες ψυχαγωγίας, δημιουργίας και μάθησης καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Υπό την καθοδήγηση του Πράκτορα 254, οι κατασκηνωτές καλούνται να σώσουν την ανθρωπότητα από την επέλαση των μυθικών τεράτων, αναζητώντας τα ίχνη της Λερναίας Υδρας, του Κέρβερου, του Κύκλωπα και άλλων τρομακτικών όντων. Επειτα θα ταξιδέψουν στον κόσμο των δεινοσαύρων, λίγο πριν μεταφερθούν νοητά στην αρχαία αγορά της Αθήνας, στην Αγία Σοφία, στην Ακρόπολη του Περικλή και πολλούς ακόμη υπαρκτούς και μυθικούς προορισμούς.

Επιπλέον, θα υποδυθούν τους αρχαιολόγους σε μια αναπαράσταση ανασκαφής. Ακόμη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση ρομποτικών τεράτων «Δεινόσαυροι και τέρατα των θαλασσών», η οποία είναι αφιερωμένη στα θαλάσσια ερπετά της Μεσοζωικής περιόδου, τα τεράστια κητοειδή, τους γιγαντιαίους αμμωνίτες και όλα τα επιβλητικά πλάσματα των ωκεανών. Κάθε μία από τις τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους διαρκεί δέκα ημέρες και περιλαμβάνει πρόγευμα και μεσημεριανό γεύμα, ενώ η συμμετοχή στην «απογευματινή ζώνη» είναι προαιρετική. Επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 212-25.400.00 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή