Ο Μαδούρο χάρισε μία κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς (βίντεο)

Ο Μαδούρο χάρισε μία κιθάρα στον Ρότζερ Γουότερς (βίντεο)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προσέφερε μία κιθάρα στον Βρετανό μουσικό Ρότζερ Γουότερς, έναν από τους ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd, για να τον ευχαριστήσει επειδή επέκρινε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της χώρας του.

Ο Μαδούρο εμφανίστηκε χθες Πέμπτη σε βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας με την ευκαιρία της Ημέρας του Ροκ, να υπογράφει μια μικρή βενεζουελάνικη κιθάρα την οποία στη συνέχεια έστειλε στον Γουότερς.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ευχαρίστησε τον Βρετανό μουσικό «για την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον λαό της Βενεζουέλας που είναι αντιμέτωπος με τον αμερικανικό, ιμπεριαλιστικό αποκλεισμό».

 

 

Η Βενεζουέλα, που διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως, διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση στην Ιστορία της, την οποία ο Μαδούρο αποδίδει στον «οικονομικό πόλεμο» που διεξάγουν οι ΗΠΑ προκειμένου να τον ανατρέψουν.

Ο Ρότζερ Γουότερς απάντησε με ένα άλλο βίντεο στο οποίο δηλώνει «συγκινημένος» από το δώρο του Μαδούρο.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη μάχη του λαού της Βενεζουέλας ενάντια στις προσπάθειες της αυτοκρατορίας να τον καταστρέψει (…) είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή